NABÍDKA ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ

Své objednávky hlaste den předem a upřesňujte ráno nejpozději v 7.30 hod na telefon 553 716 185!

28.7. - 1.8.2025

Pondělí 30.6.
0,30l Hovězí vývar s krupicí a vejci (1,3,9)
1. 100g Znojemská vepřová plec, rýže dušená (1,6,9)
2. 120g Kuřecí plátek na kari, těstoviny (1,3,6,9)
4. 350g Čočkový salát se šunkou a zeleninou, pečivo 2 ks (1,3,7,9)
Úterý 1.7.
0,30l Hrstková (1,3,7,9)
1. 120g Kuřecí nudličky Peking (pórek, zelí), rýže dušená (1,6,9)
2. 2 ks Vejce vařené, fazolové lusky na smetaně, brambory (1,3,7,9)
4. 120g Kuřecí medailonky přírodní, kuskus se žampióny a česnekem 300g (1,7,9)
Středa 2.7.
0,30l Drůbeží vývar s kapáním (1,3,7,9)
1. 150g Smažené rybí filé, brambory, zelný salát (1,5,6,9)
2. 120g Rizoto z vepřového masa, strouhaný sýr, steril. okurek (3,7,9)
4. 1 ks Grilovaný camembert, čínské zelí s kukuřicí a jogurtem (3,7,9)
Čtvrtek 3.7.
0,30l Bramborová (1,9)
1. 120g Masové koule s rajskou omáčkou, těstoviny (1,3,7,9)
2. 200g Smažený květák, brambory, tatarská omáčka(1,3,7,9)
4. 350g Rajčatový salát s majonézou, pečivo 2 ks (1,3,7,9)
Pátek 4.7.
0,30l Česneková s bramborem a osmaženým chlebem (1,3,7,9)
1. 120g Vepřová krkovička pečená, nové zelí, houskové knedlíky (1,3,7,9)
2. 4 ks Kynuté borůvkové knedlíky, cukr, rostl. máslo (1,3,7)
4. 400g Špagety Aglio - olio s feferony, česnekem a sýrem Grand Padano (1,3,7,9)

Stálá nabídka: (včetně polévky)

5. 120g Smažený kuřecí řízek, chléb, hořčice, steril. okurek (1,3,7,10)
6. 4ks Sladké pečivo - Bolatické koláče (1,3,7) - objednat 2 dny předem !
Během letních prázdnin jídelníček omezen, střídání dovolených, děkujeme za pochopení.
V případě poruchy pevné linky volejte 721 515 292 nebo 702 148 842.
Váhy masa uvedeny v syrovém stavu, změna jídel vyhrazena !
Rozvoz jídel v obalech systému DuniForm® - uzavřeno fólií.

Seznam alergenů
1) obiloviny obsahující lepek 2) korýši 3) vejce 4) ryby 5) podzemnice olejná 6) sojové boby 7) mléko 8) skořápkové plody 9) celer 10) hořčice 11) sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bod 14) měkkýši