10.3. - 14.3.2025
|
|
|
Pondělí 10.3. |
|
0,30l |
Kmínová s vejci (3,9) |
1. |
120g |
Vepřová plec po orientálsku, houskové knedlíky (1,3,6,7,9,12) |
2. |
120g |
Pivovarské vepřové nudličky s česnekem, sypané sýrem, těstoviny (1,3,6,7,9) |
3. |
120g |
Marinovaná kuřecí prsa, brambory, naše tatarka (1,3,6,9) |
4. |
200g |
Sójové maso na žampiónech, rýže dušená (1,6,9) |
|
|
Úterý 11.3. |
|
0,30l |
Kulajda (1,3,7,9) |
1. |
120g |
Smažený soukenický mletý řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,7,9) |
2. |
400g |
Bramborový guláš s uzeninou, chléb (1,3,6,7,9) |
3. |
120g |
Marinovaná kuřecí prsa, brambory, naše tatarka (1,3,6,9) |
4. |
350g |
Salát Hawaii (šunka, ananas, jablko, rajče), pečivo 2 ks (1,3,7,9) |
|
|
Středa 12.3. |
|
0,30l |
Hovězí vývar s těstovinami a zeleninou (1,3,7,9) |
1. |
100g |
Azu po tatarsku (hov. zadní, protlak, okurky), rýže dušená (1,6,9) |
2. |
200g |
Vepřové plíčky na smetaně, houskové knedlíky (1,3,7,9,10) |
3. |
120g |
Marinovaná kuřecí prsa, brambory, naše tatarka (1,3,6,9) |
4. |
350g |
Čočkový salát se zeleninou a balkánským sýrem, pečivo 2 ks (1,3,7,9) |
|
|
Čtvrtek 13.3. |
|
0,30l |
Frankfurtská s uzeninou (1,6,7,9) |
1. |
100g |
Jemné kuřecí rizoto se žampióny a strouhaným sýrem, okurek (7,9) |
2. |
120g |
Vepřový vrabec pečený, kysané zelí, bramborové knedlíky, smažená cibulka (1,3,6,7,9,12) |
3. |
120g |
Marinovaná kuřecí prsa, brambory, naše tatarka (1,3,6,9) |
4. |
500g |
Těstovinový salát s tuňákem a zeleninou, dresing (zvlášť) (1,3,4,6,7,9) |
|
|
Pátek 14.3. |
|
0,30l |
Slepičí vývar s masem a nudlemi (1,3,7,9) |
1. |
120g |
Bratislavská vepřová plec, houskové knedlíky (1,3,6,7,9) |
2. |
400g |
Bramborové šišky s mákem, cukrem a rost. máslem, ovoce (1,3,7) |
3. |
120g |
Marinovaná kuřecí prsa, brambory, naše tatarka (1,3,6,9) |
4. |
150g |
Rybí filé na kmíně, čínské zelí s jogurtem a kukuřicí 350g (1,4,7,9) |