NABÍDKA ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ

Své objednávky hlaste den předem a upřesňujte ráno nejpozději v 7.30 hod na telefon 553 716 185!

7.7. - 11.7.2025

Pondělí 7.7.
0,30l Hovězí vývar s kapustou a rýží (9)
1. 120g Vepřová plec pečená, okurková omáčka, houskové knedlíky (1,3,7,9)
2. 120g Kuřecí nudličky katův šleh, ranné brambory (1,6,9)
4. 200g Sójové maso Peking, rýže dušená (1,6,9)
Úterý 8.7.
0,30l Havířská fazolačka (1,7,9)
1. 120g bk Smažený vepřový kotlet, ranné brambory maštěné, zelný s mrkví (1,3,7,9)
2. 300g Lečo s klobásou, chléb 3 ks (1,3,6,7,9)
4. 120g Přírodní kuřecí medailonky, kuskus na kari se zeleninou 300g (1,6,7,9)
Středa 9.7.
0,30l Zeleninová (1,7,9)
1. 400g Cmunda po Kaplicku (1,3,7,9,12)
2. 150g Opékaný Gothaj, hrachová kaše s cibulkou, chléb, okurek (1,3,7,9)
4. 450g Těstoviny Penne s brokolicí, kuřecím masem a nivou (1,3,6,7,9)
Čtvrtek 10.7.
0,30l Slepičí vývar s masem a nudlemi (1,3,7,9)
1. 150g Domácí sekaná pečeně, bramborový salát bez majonézy 300g (1,3,7,9)
2. 400g Zapékané francouzské brambory, rajčatový salát (3,7,9)
4. 400g Dýňové rizoto s kuřecím stehenním masem zjemněné smetanou sypané sýrem Grand Padano (7,9)
Pátek 11.7.
0,30l Kulajda (1,3,7,9)
1. 120g Myslivecký vepřový guláš, houskové knedlíky (1,3,6,7,9)
2. 400g Tvarohová žemlovka s rozinkami, cukrem a rost. máslem (1,3,7)
4. 250g sk Pečené kuře, ranné brambory, míchaný salát (1,6,9)

Stálá nabídka: (včetně polévky)

5. 150g Masový hamburger s dresingem a zeleninou (1,3,6,7,9)
6. 4ks Sladké pečivo - Bolatické koláče (1,3,7) - objednat 2 dny předem !
Během letních prázdnin jídelníček omezen, střídání dovolených, děkujeme za pochopení.
V případě poruchy pevné linky volejte 721 515 292 nebo 702 148 842.
Váhy masa uvedeny v syrovém stavu, změna jídel vyhrazena !
Rozvoz jídel v obalech systému DuniForm® - uzavřeno fólií.

Seznam alergenů
1) obiloviny obsahující lepek 2) korýši 3) vejce 4) ryby 5) podzemnice olejná 6) sojové boby 7) mléko 8) skořápkové plody 9) celer 10) hořčice 11) sezamová semena 12) oxid siřičitý a siřičitany 13) vlčí bod 14) měkkýši